Skoleår 2018-2019 01.08.2018  -  30.06.2019
Vejledning
Klik på holdene nedenfor for at tilmelde dig. 
Hvis det er første gang du tilmelder dig et hold, skal du betale for medlemskab af foreningen Elise Puls. Det fremgår som administrationsgebyr, men er i praksis dit medlemsskab, som gælder hele din skoletid.

Parkour 0. til 4. klasse. (Park2)
Parkour for elever i 0., 1., 2., 3. og 4. klasse.
 
Lær kunsten at komme fra A til B så hurtigt, elegant og smidigt som muligt. Skolegården bliver en helt ny verden af muligheder! 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tons for drenge og piger 0. ti (tons)
Tons er gymnastik og bevægelse for alle friske og aktive drenge og piger. Vi laver spring, vejrmøller, trampolinspring, tarzanbaner og meget mere.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring og Dans for piger 2.-4. (sprin)
Spring og dans er for alle friske, dansende, tonsende og spændstige supergymnast-piger i 2.-4. kl. Vi skal danse seje danse, ballet, lave vejrmøller, ruller, flikflak, trampolin, hoppe på Airtrack og meget mere.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Motorik og gymnastik 0.-1. kla (Motor)
Motorik og gymnastik er for alle friske, dansende, tonsende og spændstige supergymnast-piger i 0.-1. kl. Vi skal danse seje danse, lave vejrmøller, ruller, hoppe på Airtrack, motorisk træning og meget mere.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip-Hop (Hip)

Hiphop for drenge og piger 1. - 4. klasse 

Tirsdage - i alt 8 gange fra 15.45-16.45

Holdet er for dig, der elsker at danse og fyre den af til fed musik sammen med dine venner. Vi skal danse hiphop, og du vil lære seje dansetrin og små koreografier fyldt med cool attitude. Men vi skal også lege, fjolle og grine. Det bliver MEGA sjovt, og du skal nok få sved på panden og en masse nye venner.

- Husk tøj, du kan bevæge dig i, gode indesko og masser af godt humør.


Hvem er vi?

Vi hedder Laura og Thilde og går i 9. klasse på Elise Smiths Skole. Vi har danset Hiphop siden vi var 5 og 7 år, og i de seneste år har vi også danset Moderne Dans, House, Dancehall og Afro. Vi har deltaget i dansevideoer, musicals, modeshows og danseshows, eksempelvis “Danmark har talent 2017”.
Da vi selv startede til dans som små, ved vi hvilke danse, lege og øvelser, der er sjove og fede at lave, når man begynder til dans.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

"Elise Puls er for alle. Uanset om du er i god form eller har prøvet holdene før vil du få det sjovt og blive bedre sammen med os."